Bio jolan

Hallo, welkom op mijn site,

Ik ben Jolan Kroes, 50 jaar, geboren in Dalfsen en nu woonachtig in Raalte.

Mijn werken geven een weerspiegeling van mijn karakter. Ik werk vanuit mijn impulsiviteit. Doek, acrylverf, kwasten, paletmessen,………kijken naar het doek………….en beginnen. Vaak werk in vanuit één punt, wat mij de vrijheid geeft om ver te “bouwen”en er een geheel ontstaat.

Deze manier van werken maakt dat ik zelf nooit van tevoren weet wat de uitkomst gaat worden en zijn een uiting van enthousiasme en creativiteit, welke worden weergegeven in veel kleur.

Ik geef de voorkeur aan abstracte & figuratieve werken, welke ik het liefst schilder op grotere doeken. Wat ik graag wil bereiken met mijn werken, is dat mensen er naar kijken en bij hun eigen fantasie komen. Niet mijn interpetatie, maar wat mensen er zelf in zien of wat hun raakt. Het mooiste compliment om te horen is dat mensen blij worden van mijn werken.

Veel kijk plezier op mijn website. Mocht u vragen hebben of wilt u prijzen willen weten, dan kunt u altijd contact met mij opnemen via info@jolankroes4art.nl  of  06 25424563. Dit staat ook vermeld onder het “kopje”contact.

Tot ziens  Jolan Kroes